ajmo ovako...
+2
Dileya
RaDiCa_ZeMuNkIcA
6 posters
Bananeeeeeeeeeee :: Diskusije :: Filmovi
Page 1 of 1
ajmo ovako...
koji je vas omiljeni film...
kakve filmove volite...?
ja iskreno volim teenage filmove, ti su mi onako super...
pa da vas cujemo
kakve filmove volite...?
ja iskreno volim teenage filmove, ti su mi onako super...
pa da vas cujemo
Re: ajmo ovako...
E imamo isti ukus
Oni americki sa maturantima su ubedljivo najbolji filmovi
Skoro sam gledao Eurotrip i verujte da sam umro od smeha
Oni americki sa maturantima su ubedljivo najbolji filmovi
Skoro sam gledao Eurotrip i verujte da sam umro od smeha
hehehehe super
aaa taj film sam gledala davno, i meni se svideo i meni su ti filmici super, ne volim da gledam filmove koji se zasnivaju na "bam bam bam" ako kontate
gledam samo komedije...i to te blesave americke...
Eurotrip,Hot chiks,Jowana Man...ma ima ih puno:)
Eurotrip,Hot chiks,Jowana Man...ma ima ih puno:)
Micika-
Number of posts : 179
Osudjivan/a : :))
Registration date : 2008-02-29
ima ih puno...a najvise volim komedije i tinejdz
jelena-
Number of posts : 159
Osudjivan/a : ne
Registration date : 2008-03-02
Moj zanr filmova: HORROR
Omiljeni filmovi: Hostel, THE GRUDGE(OMILJEEENIIIIII), The Ring, Saw, Chainsaw Massacre, Texas Massacre, Friday, the 13th, i mnogo mnogo drugih filmova...Naravno u tom zanr-u...
Omiljeni filmovi: Hostel, THE GRUDGE(OMILJEEENIIIIII), The Ring, Saw, Chainsaw Massacre, Texas Massacre, Friday, the 13th, i mnogo mnogo drugih filmova...Naravno u tom zanr-u...
A zaboravio sam da napisem da su mi naj filmovi: Maratonci trce pocasni krug , Mrtav 'ladan , Lude Godine (svi delovi) kao i Zikina dinastija, zatim tu ide Sabirni centar, Ko to tamo peva, Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (jadan je onaj Buda )... Od stranih mi se dopadaju Boja novca, gore navedeni Put 666, Goli pistolji...
Dileya wrote:A zaboravio sam da napisem da su mi naj filmovi: Maratonci trce pocasni krug , Mrtav 'ladan , Lude Godine (svi delovi) kao i Zikina dinastija, zatim tu ide Sabirni centar, Ko to tamo peva, Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (jadan je onaj Buda )... Od stranih mi se dopadaju Boja novca, gore navedeni Put 666, Goli pistolji...
sve sto volim si naveo. pa ti si srce
Sta da ti kazem...RaDiCa_ZeMuNkIcA wrote:Dileya wrote:A zaboravio sam da napisem da su mi naj filmovi: Maratonci trce pocasni krug , Mrtav 'ladan , Lude Godine (svi delovi) kao i Zikina dinastija, zatim tu ide Sabirni centar, Ko to tamo peva, Ljubavni zivot Budimira Trajkovica (jadan je onaj Buda )... Od stranih mi se dopadaju Boja novca, gore navedeni Put 666, Goli pistolji...
sve sto volim si naveo. pa ti si srce
I ja volim teen filmove, ali i horore...A omiljeni filmovi su mi Extreme OPS i Dangerous minds....
Extra je i American pie....
Extra je i American pie....
iwanna:))-
Number of posts : 56
Registration date : 2008-03-03
Bananeeeeeeeeeee :: Diskusije :: Filmovi
Page 1 of 1