Tuzno... :(

Go down

Tuzno... :( Empty Tuzno... :(

Post  Dileya on 22/3/2008, 06:41

PRONAĐENO TELO NESTALE TINEJDŽERKE


Leš Mie Petrović (15), gimnazijalke iz Novog Sada koja je nestala pre dva meseca, pronađeno na levoj obali Dunava, kod Kovilja

Tuzno... :( Thumb_1003Mia%20Petrovic

Tragedija... Rodbina skoro dva meseca uzalud tragala za Miom Petrović

Telo Mie Petrović (15), učenice prvog razreda novosadske gimnazije „Isidora Sekulić" koja je nestala 26. januara, pronađeno je na obali Dunava kod Kovilja. Leš nesrećne tinejdžerke, koji je bio zakačen za jednu granu, nađen je u četvrtak na lokaciji Mala voda. Kako Press saznaje, Mia Petrović najverovatnije je izvršila samoubistvo skokom sa Varadinskog mosta.

Novosadska policija potvrdila je da je leš mlađe ženske osobe pronađen prekjuče oko 17.45 časova na obali Dunava.

- Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu, a identitet će biti poznat posle DNK analize - izjavio je Stevan Krstić, portparol Policijske uprave Novi Sad. Iako policija nije zvanično potvrdila da se radi o telu učenice, Press iz pouzdanih izvora bliskih istrazi saznaje da je u pitanju Mia Petrović.

- Prema prvim tragovima, mada ćemo to definitivno znati tek posle obdukcije, devojčica nema povreda na telu izazvanih udarcima, tako da se najverovatnije radi o samoubistvu - saznajemo od izvora bliskog novosadskoj policiji.

Rođaci stradale učenice samo su potvrdili da je pronađeno njeno telo.

- Ne znamo ko je pronašao njeno telo i kako je preminula. Čekamo rezultate obdukcije i DNK analize - rekli su rođaci Mie Petrović.

Mia je poslednji put viđena 26. januara ove godine, kada je, petnaestak minuta pre ponoći, izašla iz diskoteke „Fjužn" u Radničkoj ulici, u kojoj je bila u provodu sa bratom, sestrom od tetke i društvom. Oni su izjavili da se pre nestanka Mia nije svađala i da joj niko nije pretio. Pre izlaska iz diskoteke Mia je plesala i bila lepo raspoložena.

- Sve je bilo u redu, dok nije iznenada napustila diskoteku, ne ponevši čak ni jaknu. Više se nije vratila, a njen mobilni telefon bio je nedostupan. Iz kluba je izašla obučena samo u majicu ne bretele i pantalone. Jedna od sestara uspela je nekoliko minuta kasnije da kratko razgovara sa njom, ali samo pola sata kasnije njen broj mobilnog nije bio dostupan. Niko ne zna zašto je izašla, a nikome nije rekla ni gde se uputila. Jedino joj je zasmetalo, kako su nam ispričali, to što je u jednom trenutku shvatila da je igrala malo slobodnije nego obično i za tren ju je bilo sramota, jer je mislila da su je videli školski drugovi - izjavili su tada rođaci Mie Petrović.

Mia je bila odličan učenik, a roditelji su posle nestanka njihove ćerke tvrdili da nije bilo nikakvog razloga, kako su tada verovali, da se Mia tek tako izgubi. Njeni roditelji i prijatelji danima su je tražili, ali nikakav trag nisu pronašli.

- Nikada nije pravila probleme, niti je bila labilna osoba. Čak je bila preozbiljna za svoje godine. Nije se žalila da ima neki problem - ispričali su prijatelji Mie Petrović.

U noći kada je Mia nestala neko je javio policiji da je video ženu koja se navodno bacila u Dunav s Varadinskog mosta. U novosadskoj policiji rekli su da su primili poziv i da je policija zaista izašla na mesto u blizini mosta, ali da niko nije pronađen!

Ribolovac koji se zatekao u blizini mosta rekao je da je čuo dozivanje u pomoć 15 metara od obale. Taksista je takođe video devojku koja odgovara Mijinom izgledu u blizini Varadinskog mosta, oko ponoći. Jedan od svedoka izjavio je da je video devojčicu njenih godina kako se iz Radničke ulice uputila ka keju, odnosno prema Varadinskom mostu na Dunavu. On je tada kazao da je devojčica bila sama. Diskoteka je od Dunava udaljena nešto više od kilometar, ali je rodbina govorila da ne vidi razloga zašto bi Mia Petrović odlučila da izvrši samoubistvo.


CINjENICE

- U subotu, 26. januara, oko 22 časa, Mia Petrović je sa društvom izašla u novosadsku diskoteku „Fjužn"

- Oko 23.45 časova Mia je bez jakne, u majici na bretele, iznenada istrčala napolje

- Sestra je uspela nekoliko puta da se čuje sa Miom mobilnim telefonom, koji je od 00.28 časova bio nedostupan

- Nekoliko svedoka videlo je devojku kako trči u pravcu Varadinskog mosta

- Telo Mie Petrović nađeno je 20. marta na obali Dunava, kod Kovilja

_________________
...jer ovde sekund traje minut, minut traje sat, sat traje dan...to kasno saznao sam, nekad bio na vrhu-brzo padao sam, izgubio sam trku, svrhu saznao sam...
Dileya
Dileya

Male
Number of posts : 324
Age : 31
Lokacija : Врање
Osudjivan/a : Још питаш!
Registration date : 2008-02-29

http://www.banane.forumotion.com

Back to top Go down

Tuzno... :( Empty Re: Tuzno... :(

Post  RaDiCa_ZeMuNkIcA on 22/3/2008, 12:09

mukica Sad
RaDiCa_ZeMuNkIcA
RaDiCa_ZeMuNkIcA

Female
Number of posts : 136
Age : 29
Lokacija : ZeMuN
Osudjivan/a : ne
Registration date : 2008-03-01

http://www.bgdcafe.com/modules.php?name=Vas_nalog

Back to top Go down

Tuzno... :( Empty Re: Tuzno... :(

Post  Dileya on 22/3/2008, 21:35

Meni stvarno doslo da placem kad sam citao...strasno... Sad

_________________
...jer ovde sekund traje minut, minut traje sat, sat traje dan...to kasno saznao sam, nekad bio na vrhu-brzo padao sam, izgubio sam trku, svrhu saznao sam...
Dileya
Dileya

Male
Number of posts : 324
Age : 31
Lokacija : Врање
Osudjivan/a : Још питаш!
Registration date : 2008-02-29

http://www.banane.forumotion.com

Back to top Go down

Tuzno... :( Empty Re: Tuzno... :(

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum