Malo horora

Go down

Malo horora Empty Malo horora

Post  Dileya on 5/3/2008, 01:05

Duh sa čuvenog Boothil groblja

Terry Ike Clanton [Teri Ajk Klanton] je glumac, pevač i pesnik-kauboj, a također je i potomak legendarne Klanton Bande koja se sukobila se još legendarnijim Doc Holliday-om [Dok Holidej] i Earp [Erp] klanom kod „OK Corral“-a, a ova fotografija zauvek je promenila njegovo mišljenje o fotografijama duhova.


Wyatt Earp

Malo horora Thumb_wyatt_earp

Fotografija je snimljena u crno-beloj tehnici jer je on želeo da fotografija izgleda kao da je uzeta potkraj 19.og veka na Divljem Zapadu pa se i fotografisao u odeći koja se nosila u to doba. Klanton je zatim odneo film na razvijanje u lokalni dragstor, a kada je film konačno razvijen nije mogao da poveruje svojim očima. Među nadgrobnim spomenicima, desno od njegovog prijatelja, nalazi se lik malenog čoveka sa tamnim šeširom. Sudeći po visini, ovaj čovek ili kleči, ili nema noge ili ustaje iz zemlje.Malo horora Duh_na_groblju_small
Duh sa Boothill groblja

Duh sa Boothill groblja
Klanton je siguran da u vreme kada je fotografija načinjena nije bilo nikog drugog osim njih dvojice u blizini i veruje da lik koji se pojavljuje na fotografiji nosi nož u uspravnom položaju, a čiji vrh se nalazi negde u visini njegove kragne. Ukoliko vam ovi detalji nisu bili dovoljno ubeljivi obratite pažnju na senku njegovog prijatelja na fotografiji; njegova senka proteže se unazad i desno od njega. Lik u pozadini trebao bi da ima istu takvu senku ali je nema uopšte.

_________________
...jer ovde sekund traje minut, minut traje sat, sat traje dan...to kasno saznao sam, nekad bio na vrhu-brzo padao sam, izgubio sam trku, svrhu saznao sam...
Dileya
Dileya

Male
Number of posts : 324
Age : 30
Lokacija : Врање
Osudjivan/a : Још питаш!
Registration date : 2008-02-29

View user profile http://www.banane.forumotion.com

Back to top Go down

Malo horora Empty Re: Malo horora

Post  Dileya on 10/3/2008, 13:48

LEZBO VAVAMPIRI
Dve pripadnice vampirske sekte zbog ubistva osuđene na doživotnu robiju

Australijska lezbijka koja je bila članica jedne opasne vampirske sekte i njena ljubavnica mučki su ubile svoju cimerku, a motiv za ubistvo bilo je seksualno uzbuđenje koje osećaju dok izvode ovako gnusan čin. Obe su osuđene na kaznu doživotnog zatvora.

Džesika Stasinovski (21) i Valeri Parašumti (19) na sudu u Pertu priznale su da su 16-godišnju Stejsi Mičel, „jer im je išla na živce“, udarale kamenom i davile lancima, a potom je polugolu snimale kamerom dok je u mukama umirala na podu. Seksualno uzbuđenje koje su osećale vampirice su iskazale tako što su nesrećnu devojku, dok je brojala svoje poslednje trenutke, ljubile i lizale po celom telu. Pošto je žrtva izdahnula perverzne ljubavnice su je bacile u kontejner za đubre.

Sudija Vrhovnog suda zapadne Australije Piter Blaksel strogu kaznu obrazložio je činjenicom da je ubistvo bilo „seksualno perverzno“ i „zlo“ i da za godinu dana u pritvoru devojke nisu shvatile grozotu monstruoznog čina, pošto na suđenju nisu pokazale grižu savesti. Naime, tokom suđenja vampirice su se grohotom smejale kada su u detalje opisivale detalje ubistva, a psiholozi su procenili da je 19-godišnja Parašumtijeva - koja je i pre nego što su usmrtile žrtvu u nekoliko navrata pila krv jer je to bio uobičajeni ritual unutar vampirske sekte kojoj je pripadala - osoba sadističkih sklonosti i da je mučenje i nasilje veoma uzbuđuju. Sudija je naredio da vampirice kaznu služe odvojene i bez kontakta, kako ne bi nastavile da dele „perverzni pogled na život“.

_________________
...jer ovde sekund traje minut, minut traje sat, sat traje dan...to kasno saznao sam, nekad bio na vrhu-brzo padao sam, izgubio sam trku, svrhu saznao sam...
Dileya
Dileya

Male
Number of posts : 324
Age : 30
Lokacija : Врање
Osudjivan/a : Још питаш!
Registration date : 2008-02-29

View user profile http://www.banane.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum